Hjemmelaget kebab
Denne smaksbomben av en rett er inspirert av det tyrkiske kjøkken; kebab på grillspyd laget av karbonadedeig, gode krydder og med en frisk salat til.
20-40 min
Enkel
Tips!
Grillspydene kan også tilberedes på grillen. Bløtlegg tregrillpinnene en halvtimes tid før bruk.
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 200 °C.
- 2Bland sammen karbonadedeig, egg, melk, potetmel, salt, finhakket chili, paprikapulver, hvitløkspulver og oregano.
- 3Lag 8 avlange kjøttkaker av deigen og stikk et grillspyd gjennom hver. Stek kjøttet i olje i en stekepanne i 2 minutter på hver side.
- 4Legg kjøttspydene på et stekebrett og dryss litt paprikakrydder på toppen. Stek spydene videre i stekeovnen i 10 minutter.
- 5Del agurk, tomater og rødløk i små terninger. Bland grønnsakene sammen til en salat med finhakket mynte, olivenolje og sitronsaft.
- 6Tilbered pommes strips etter anvisningen på pakken.
- 7Server kebabspydene og salaten med pommes strips og yoghurt naturell.
- 1