Hjemmelaget kebab

Denne smaksbomben av en rett er inspirert av det tyrkiske kjøkken; kebab på grillspyd laget av karbonadedeig, gode krydder og med en frisk salat til.

20-40 min
Enkel
Hjemmelaget kebab
Tips!

Grillspydene kan også tilberedes på grillen. Bløtlegg tregrillpinnene en halvtimes tid før bruk.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. 2
      Bland sammen karbonadedeig, egg, melk, potetmel, salt, finhakket chili, paprikapulver, hvitløkspulver og oregano.
    3. 3
      Lag 8 avlange kjøttkaker av deigen og stikk et grillspyd gjennom hver. Stek kjøttet i olje i en stekepanne i 2 minutter på hver side.
    4. 4
      Legg kjøttspydene på et stekebrett og dryss litt paprikakrydder på toppen. Stek spydene videre i stekeovnen i 10 minutter.
    5. 5
      Del agurk, tomater og rødløk i små terninger. Bland grønnsakene sammen til en salat med finhakket mynte, olivenolje og sitronsaft.
    6. 6
      Tilbered pommes strips etter anvisningen på pakken.
    7. 7
      Server kebabspydene og salaten med pommes strips og yoghurt naturell.