Reinsdyrskav med solbærsaft og einebær

Dette er en klassisk god middagsgryte. Reinsdyrgryten passer like godt til søndagsmiddag som festmat.

40-60 min
Enkel
Reinsdyrskav med solbærsaft og einebær

Slik gjør du

    1. 1
      Halvtin reinskaven og stek den raskt på sterk varme. Brun små porsjoner av gangen og ha over i en gryte.
    2. 2
      Rens og del purren i biter. Tilsett i gryta og hell over vannet. Kok opp og la det trekke i ca. 30 minutter.
    3. 3
      Rens og del soppen i båter og fres den lett i panna før den tilsettes gryta.
    4. 4
      Rør sammen rømme, melk og hvetemel og ha det over i gryta sammen med einebær, solbærsaft og pepper.
    5. 5
      Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Smak til med salt.
    6. 6
      Serveres med kokte poteter.