Karbonader med wokede grønnsaker

Karbonader med wokede grønnsaker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Nyt smaken av saftige karbonader med wokede grønnsaker og et hint av Asia!

Fremgangsmåte

Start med å lage soyasmør: Smelt smøret på lav varme i en liten kjele, rør ofte. Etter ca. 10 minutter er smøret blitt nøttebrunt, tilsett da soyasaus, hvitløk, chilli, sjalottløk og ingefær (vær forsiktig, smøret er veldig varmt).
Varm opp en stekepanne med olje. Stek karbonadene til de er gjennomvarme. Ta de stekte karbonadene ut av pannen og hold dem varme frem til servering. Stek wokgrønnsakene i stekepannen på middels til høy temperatur. Smak til med finhakket persille.
Smak til soyasmøret med ferskpresset limesaft rett før servering.
Server karbonadene med wokgrønnsakene til, og topp med soyasmøret. Kokt ris kan serveres som tilbehør.