Pavlova med bringebær og tyrkisk pepper
Denne pavlovaen er skreddersydd for Halloween med sin spennende smakskombinasjon av friske bringebær og lakrissmak fra tyrkisk pepper. Det er en dessert som både overrasker og imponerer med sine kontraster, som er perfekt for en skummel fest!
60+ min
Enkel
Tips!
Her har vi brutt marengsbunnen i biter, og pyntet med bringebærsaus på en måte som gir den et dramatisk uttrykk. Marengsbunnen kan lages flere dager før den skal brukes.
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 140 °C.
- 2Ha pavlovapulveret og vann i en bakebolle. Pisk det til stiv marengs med en håndmikser i ca. 10 mintter. Stryk blandingen i en sirkel (ca. 28 cm i diameter) utover et stekebrett med bakepapir. Stek pavlovaen på nederste rille i ca. 60 minutter og avkjøl.
- 3Lag bringebærsaus: Ha frosne bringebær og brunt sukker i en kasserolle, og varm opp på lav varme. Rør jevnlig til bærene tiner og sukkeret er oppløst. Avkjøl sausen.
- 4Knus dropsene (det enkleste er å knuse dem før du åpner posen). Anrett pavlovaen med vaniljekrem i bunnen, topp med bringebær og knust tyrkisk pepper.
- 1