Brownies med peanøttsmør
Prøv en ny vri på TORO Brownies! Nyt saftige brownies med en deilig kombinasjon av peanøttsmør, hakkede peanøtter og flaksalt. Blir dette en ny favoritt?
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 165 °C varmluft (eller 175 °C over- og undervarme).
- 2Ha egg, vann, flytende margarin/smeltet smør og browniesmiksen i en bakebolle. Bland det lett sammen til en jevn røre med en slikkepott.
- 3Hell røren i en bakepapirkledd liten langpanne (ca. 20 × 30 cm), og fordel røren utover. Legg peanøttsmøret i små flekker jevnt fordelt utover røren. Dra forsiktig gjennom peanøttsmøret med en gaffel for å lage en marmorert effekt.
- 4Dryss en klype flaksalt over kaken og stek den på midterste rille i ca. 25 minutter. Kaken skal være seig i midten og ha en litt sprø overflate. Topp kaken med hakkede, salte peanøtter rett etter steking. Avkjøl brownien før den deles opp i små firkanter.
- 1