Wok med fiskeburger

Gjør en asiatisk vri med fiskeburgeren og la den spille hovedrollen i denne smakfulle woken med nudler og grønnsaker!

20 min
Enkel
Wok med fiskeburger

Slik gjør du

    1. 1
      Del fiskeburgerne i ca. 1–2 cm terninger. Kutt grønnsakene i lange staver. Kok nudlene etter anvisning på pakken og sil fra kokevannet.
    2. 2
      Ha fiskeburgerterningene i en varm stekepanne med nøytral olje. Stek på medium varme til terningene er gylne og har fått fin farge, legg dem over i en skål.
    3. 3
      Skru opp temperaturen på stekepannen og stek grønnsakene på relativ høy varme i ca. 3 minutter. Senk temperaturen når grønnsakene er ferdig woket.
    4. 4
      Tilsett fiskeburgerterningene, woksaus og nudlene. Bland alt godt sammen og smak til med limesaft, salt og pepper.