Torsk med tomat og paprika
Stekt torsk med stekt tomat og paprika er en spennende og annerledes kombinasjon. Dette er en smakfull og enkel oppskrift med få ingredienser.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skjær torsken i serveringsstykker. Bland mel, salt og kajennepepper og vend fiskestykkene i melblandingen.
- 2Skold tomatene ved å skjære et kryss på toppen, senk i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøtttet i terninger. Skjær paprika i terninger.
- 3Stek fiskestykkene gylne og gjennomstek i en blanding av olje og smør i ca. 3 minutter. Legg stykkene til side på et fat og hold den varm.
- 4Stek tomat og paprika 1-2 minutter i fettet fra fisken.
- 5Bland saften av sitron med vann, hell over grønnsakene og la det surre i 5 minutter.
- 1