Stekt torsk med grønnsakssalsa

Stekt torsk fylt med ost og spekeskinke er en spenstig rett med god smak. Som tilbehør serverer du en lun hjemmelaget grønnsakssalsa og kokte poteter.

20-40 min
Enkel
Stekt torsk med grønnsakssalsa

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær torskefileten i jevnstore stykker, og skjær hvert av dem i to til to tynne fileter.
    2. 2
      Legg ost og skinke mellom de to tynne filetene og klem fisken godt sammen.
    3. 3
      Bland hvetemel, salt og pepper, og vend fileten i blandingen.
    4. 4
      Stek fisken i en blanding av smør og olje så de blir gylne, ca. 3 minutter på hver side.
  1. Grønnsakssalsa:

    1. 1
      Skjær løk og squash i små terninger.
    2. 2
      Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i små terninger.
    3. 3
      Surr løk, squash og tomat i olje til det er godt gjennomvarmt.
    4. 4
      Rør inn sitronsaft og smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Ha i hakket persille til slutt.
    6. 6
      Server stekt torsk med grønnsakssalsa og kokte poteter ved siden av.