Stekt torsk med grønnsakssalsa
Stekt torsk fylt med ost og spekeskinke er en spenstig rett med god smak. Som tilbehør serverer du en lun hjemmelaget grønnsakssalsa og kokte poteter.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skjær torskefileten i jevnstore stykker, og skjær hvert av dem i to til to tynne fileter.
- 2Legg ost og skinke mellom de to tynne filetene og klem fisken godt sammen.
- 3Bland hvetemel, salt og pepper, og vend fileten i blandingen.
- 4Stek fisken i en blanding av smør og olje så de blir gylne, ca. 3 minutter på hver side.
- 1
Grønnsakssalsa:
- 1Skjær løk og squash i små terninger.
- 2Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i små terninger.
- 3Surr løk, squash og tomat i olje til det er godt gjennomvarmt.
- 4Rør inn sitronsaft og smak til med salt og pepper.
- 5Ha i hakket persille til slutt.
- 6Server stekt torsk med grønnsakssalsa og kokte poteter ved siden av.
- 1