Sprøbakt hyse med linse- og kikertsalat

Sprø fisk med en deilig linse- og kikertsalt, avokado og marinert rødkål. Server med frisk yoghurtdressing til.

40-60 min
Enkel
Sprøbakt hyse med linse- og kikertsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Begynn med rødkålen. Kok opp en lake av eddik, sukker, vann og en klype salt. Avkjøl laken. Finsnitt rødkålen og bland den sammen med den avkjølte laken. La stå i minst 15 minutter.
    2. 2
      Tilbered hysen som beskrevet på pakken. Hell av laken fra linsene og kikertene og skyll dem godt under rennende kaldt vann. Pass på så de får renne godt av seg før du har det over i en bolle. Smak linsene og kikertene til med sitron, olivenolje, salt og pepper, og rør inn godt med hakkede urter. Finsnitt rødløken og skjær tomater, agurk og paprika i små biter. Bland grønnsakene sammen med linsene og kikertene.
    3. 3
      Rens og skjær avokadoen i tynne skiver.
    4. 4
      Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Fordel linse- og kikertsalaten på tallerkener og topp med sprøbakt hyse, avokado, marinert rødkål og dressing.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 900 g grønt.