Ovnsbakt torsk i tomatsaus
En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk og chili. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien.
20-40 min
Middels
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.
- 1
Tomatsaus:
- 1Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili.
- 2Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank.
- 3Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
- 4Smak til med salt og hell over i en ildfast form.
- 5Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene.
- 6Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
- 7Server med ris ved siden av.
- 1