Ovnsbakt torsk i tomatsaus

En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk og chili. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien.

20-40 min
Middels
Ovnsbakt torsk i tomatsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. 2
      Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.
  1. Tomatsaus:

    1. 1
      Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili.
    2. 2
      Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank.
    3. 3
      Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
    4. 4
      Smak til med salt og hell over i en ildfast form.
    5. 5
      Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene.
    6. 6
      Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
    7. 7
      Server med ris ved siden av.