Fiskekakewok med stekt ris
Prøv wok med fiskekaker og grønnsaker som et sunt og velsmakende innslag i ukemenyen!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Del fiskekakene i biter. Stek wokgrønnsakene og fiskekakene på høy temperatur i ca. 2 minutter – det er viktig at wokgrønnsakene har litt tyggemotstand.
- 2Smak til med sweet chilisaus, soyasaus og finhakket koriander.
- 1
Stekt ris:
- 1Kok en pose jasminris etter anvisning på pakken og avkjøl.
- 2Del paprika i små terninger. Finhakk løk og hvitløk.
- 3Stek løk og hvitløk i samme stekepanne som woken ble stekt i. Tilsett litt mer olje hvis det er nødvendig. Ha den avkjølte risen i stekepannen når løken er blank. Bland det godt sammen.
- 4Tilsett paprika, og smak til med soyasaus og finhakket frisk koriander.
- 5Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Wrap med fiskekakewok og ris av restene etter denne middagen.
- 1