Fiskekakewok med stekt ris

Prøv wok med fiskekaker og grønnsaker som et sunt og velsmakende innslag i ukemenyen!

20-40 min
Enkel
Fiskekakewok med stekt ris

Slik gjør du

    1. 1
      Del fiskekakene i biter. Stek wokgrønnsakene og fiskekakene på høy temperatur i ca. 2 minutter – det er viktig at wokgrønnsakene har litt tyggemotstand.
    2. 2
      Smak til med sweet chilisaus, soyasaus og finhakket koriander.
  1. Stekt ris:

    1. 1
      Kok en pose jasminris etter anvisning på pakken og avkjøl.
    2. 2
      Del paprika i små terninger. Finhakk løk og hvitløk.
    3. 3
      Stek løk og hvitløk i samme stekepanne som woken ble stekt i. Tilsett litt mer olje hvis det er nødvendig. Ha den avkjølte risen i stekepannen når løken er blank. Bland det godt sammen.
    4. 4
      Tilsett paprika, og smak til med soyasaus og finhakket frisk koriander.
    5. 5
      Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Wrap med fiskekakewok og ris av restene etter denne middagen.Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag [Wrap med fiskekakewok og ris](recipe:e889351f-8998-4861-9325-c1313368ec9a) av restene etter denne middagen.