Fiskekaker med råkost

Middag som i gamle dager. Nystekte fiskekaker, saus og potet, damp på kjøkkenet og duk på bordet. Velbekomme!

20-40 min
Enkel
Fiskekaker med råkost
Tips!

Du kan ev. bruke Peppersaus eller ferdig Lofoten fiskesaus

Slik gjør du

    1. 1
      Vask potetene, legg dem i en gryte og dekk potetene med vann. Kok opp og la småkoke i 15–20 minutter, eller til potetene er myke.
    2. 2
      Varm fiskekakene på pannen i litt smør, eller i ovnen på stekebrett dekket med bakepapir på 200°C. Fiskekakene trenger ca. 10 minutter for å bli gjennomvarm, enten du bruker ovn eller stekepanne.
    3. 3
      Lag brun saus etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Rasp eplene og press sitronsaften over med det samme. Rasp gulrøttene og bland med eple.