Fiskekaker med brokkoli- og baconsalat

Gi et vårlig løft til fiskekakene med en frisk brokkoli- og baconsalat som tilbehør. Denne retten er både sunn, god og enkel å lage.

20-40 min
Enkel
Fiskekaker med brokkoli- og baconsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage brokkolisalat: Del brokkolien i små buketter, finhakk rødløken og skjær baconet i strimler. Stek baconet sprøtt i en stekepanne. Bland det stekte baconet med rå brokkoli, rødløk, rosiner, valnøtter og Kesam. Dryss over finhakket persille.
    2. 2
      Smelt smør i stekepannen. Stek fiskekakene på middels varme på begge sider til de er gylne og gjennomvarme.
    3. 3
      Server fiskekakene med brokkoli- og baconsalat til.
  1. Brokkoli- og baconsalat: