Fish and crisp med pommes express, gulrotpure og aioli
En elsket klassiker gjort enda bedre! Server sprøbakt fisk og pommes ekspress med myk gulrotpuré. Dette er enkel og rask hverdagsmat som garantert faller i smak hos hele familien.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Tilbered Fish & Crisp og Pommes Ekspress som beskrevet på pakkene.
- 2Skrell og kutt gulrøttene i jevne biter. Kok gulrøttene helt møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, ha gulrøttene tilbake i kasserollen og tilsett smør og matfløte. Kjør gulrøttene til en jevn mos/puré med en stavmikser. Smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
- 3Bland sammen aioli og sweet chilisaus (bare rør det lett sammen).
- 4Server nystekt fish & crisp med pommes ekspress, gulrotpuré og aioli.Tips!
Denne retten inneholder ca. 700 g grønt.
- 1