Fish and crisp med pommes express, gulrotpure og aioli

En elsket klassiker gjort enda bedre! Server sprøbakt fisk og pommes ekspress med myk gulrotpuré. Dette er enkel og rask hverdagsmat som garantert faller i smak hos hele familien.

40-60 min
Enkel
Fish and crisp med pommes express, gulrotpure og aioli

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered Fish & Crisp og Pommes Ekspress som beskrevet på pakkene.
    2. 2
      Skrell og kutt gulrøttene i jevne biter. Kok gulrøttene helt møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, ha gulrøttene tilbake i kasserollen og tilsett smør og matfløte. Kjør gulrøttene til en jevn mos/puré med en stavmikser. Smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
    3. 3
      Bland sammen aioli og sweet chilisaus (bare rør det lett sammen).
    4. 4
      Server nystekt fish & crisp med pommes ekspress, gulrotpuré og aioli.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 700 g grønt.