Fish & Crisp med tartarsaus og ertepuré

Kos deg med den britiske klassikeren fish and chips med søtpotetfries, fersk ertepuré og hjemmelaget tartarsaus.

20-40 min
Enkel
Fish & Crisp med tartarsaus og ertepuré
Tips!

Drypp gjerne noen dråper sitron over fisken.

Slik gjør du

    1. 1
      Stek Fish & Crisp og søtpotetfries etter anvisning på pakken.
  1. Ertepuré:

    1. 1
      Kok opp ca. 2 l vann med smøret og litt salt. Kok ertene i vannet i ca. 2 minutter. Sil fra kokevannet, men ta vare på litt av vannet. Kjør ertene glatt i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Spe litt og litt med kokevannet til du har ønsket konsistens.
  2. Tartarsaus:

    1. 1
      Bland majones, crème fraîche, grov sennep, sylteagurk, kapers, sjalottløk og bladpersille godt sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    2. 2
      Server Fish & Crisp med søtpotetfries, ertepuré og tartarsaus til.