Fish & Crisp med tartarsaus og ertepuré
Kos deg med den britiske klassikeren fish and chips med søtpotetfries, fersk ertepuré og hjemmelaget tartarsaus.
20-40 min
Enkel
Tips!
Drypp gjerne noen dråper sitron over fisken.
Slik gjør du
- 1Stek Fish & Crisp og søtpotetfries etter anvisning på pakken.
- 1
Ertepuré:
- 1Kok opp ca. 2 l vann med smøret og litt salt. Kok ertene i vannet i ca. 2 minutter. Sil fra kokevannet, men ta vare på litt av vannet. Kjør ertene glatt i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Spe litt og litt med kokevannet til du har ønsket konsistens.
- 1
Tartarsaus:
- 1Bland majones, crème fraîche, grov sennep, sylteagurk, kapers, sjalottløk og bladpersille godt sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- 2Server Fish & Crisp med søtpotetfries, ertepuré og tartarsaus til.
- 1