Fish & Crisp med ovnsbakte potetbåter

Ingenting slår den tradisjonelle retten «fish and chips», her med sprøstekt fisk og krydrede potetbåter. Gjør retten enda mer spennende og smakfull ved å tilsette erter, remulade og sitron.

20-40 min
Enkel
Fish & Crisp med ovnsbakte potetbåter

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeovnen på 225 °C. Vask potetene godt og kutt dem i båter. Del hvitløksbåtene i to og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett sammen med potetbåtene.
    2. 2
      Ha olje, salt og pepper over og bland godt. Legg fiskestykkene på et annet stekebrett, kledd med bakepapir. Stek potetene og fisken i 18–20 minutter på varmluft, eller i 22–25 minutter hvis du ikke har varmluft.
    3. 3
      Kok opp en kjele med litt vann og hell i ertene fra posen. Sett på lokk og la koke i 3 minutter.
    4. 4
      Server Fish & Crisp og ovnsbakte potetbåter med remulade, kokte erter og litt sitron.