Fish & Crisp med ertepuré

Du kan trylle frem en ekte britisk hverdags­f­est på en halvtime. Have a nice dinner!

20 min
Enkel
Fish & Crisp med ertepuré

Slik gjør du

    1. 1
      Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 °C.
    2. 2
      Legg pommes frites utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet og stek etter anvisning på posen.
    3. 3
      Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
    5. 5
      Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus.