Bestemors fiskekaker

Disse fiskekakene kan du se Øyvind Hjelle lage på www.godfisk.no.

40-60 min
Middels
Bestemors fiskekaker

Slik gjør du

  1. Tilbehør:

    1. 1
      Kjør fisk og salt godt sammen i en food prossessor.
    2. 2
      Spe så med melk og fløte til en jevn farse.
    3. 3
      Tilsett potetmel og finhakket gressløk.
    4. 4
      Smak til med nykvernet sort pepper.
    5. 5
      Form farsen til fiskekaker med en spiseskje og stek dem i smør på middels varme til de er gjennomstekte, 2-3 minutter på hver side.
    6. 6
      Server fiskekakene på brød med stekt bacon, kokte gulrøtter og kokt egg.
    7. 7
      Tips: Du kan også bruke seifilet, torskefilet eller lyrfilet i denne oppskriften. Pass på at foodprosessor og ingrediensene er iskalde mens du jobber.