Bakt potet med torsk og bacon

Stor honnør til 9. klasse på Evenes skole for å trekke frem en deilig klassiker, den bakte poteten. Det velsmakende og kreative forslaget deres viser at absolutt alt kan puttes i poteten.

60+ min
Enkel
Bakt potet med torsk og bacon
Tips!

Stek løken på middels varme for at løken ikke skal bli for fort stekt.

Slik gjør du

    1. 1
      Pakk poteten godt inn i bakepapir og mathyssing, og legg på en stekerist eller et stekebrett.
    2. 2
      Stek potetene på 220°C i ca. 1- 1 1/2 time
    3. 3
      Stek torsk og løk hver for seg i smør, når løken er karamellisert blander du torsk og løk og lar det putre i ca. 5 minutter.
    4. 4
      Stek baconterninger sprø og ha terningene i blandingen.
    5. 5
      Ta ut potetene av ovnen og splitt dem, smør med kryddersmør og deretter ha i blandingen.
    6. 6
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i februar.