Ingredienser
Legg hjertesalaten på grillen og få frem enda mer smak og sødme. Men pass på at den ikke ligger for lenge – et par minutter er nok på en varm grill!
Fremgangsmåte
-
Kok eggene i 8 minutter. Del dem i båter.
-
Del to hjertesalat i to deler på langs.
-
Pensle snittflaten på salaten med olivenolje og honning.
-
Stek salaten i noen minutter slik at den får fine grillstriper.
-
Strø over en liten klype flaksalt. Legg salaten på et stort fat.
-
Server salaten med tynne skiver røkelaks og topp gjerne med kapers, egg og dressing. Og pynt gjerne med noen friske bringebær.
- Dressing
-
Bland olje, ferdig eller hjemmelaget bringebæreddik, og grov sennep.
-
Hvis du ikke har bringebæreddik kan du enkelt lage dette selv: Bland 1 ss epleeddik, 1 ts sukker og 3 moste bringebær – Voilà!
-
Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i juni.