Ingredienser
Denne smaksbomben av en rett er inspirert av det tyrkiske kjøkken; kebab på grillspyd laget av karbonadedeig, gode krydder og med en frisk salat til.
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 200 °C.
-
Bland sammen karbonadedeig, egg, melk, potetmel, salt, finhakket chili, paprikapulver, hvitløkspulver og oregano.
-
Lag 8 avlange kjøttkaker av deigen og stikk et grillspyd gjennom hver. Stek kjøttet i olje i en stekepanne i 2 minutter på hver side.
-
Legg kjøttspydene på et stekebrett og dryss litt paprikakrydder på toppen. Stek spydene videre i stekeovnen i 10 minutter.
-
Del agurk, tomater og rødløk i små terninger. Bland grønnsakene sammen til en salat med finhakket mynte, olivenolje og sitronsaft.
-
Tilbered pommes strips etter anvisningen på pakken.
-
Server kebabspydene og salaten med pommes strips og yoghurt naturell.