Ingredienser
Fremgangsmåte
-
Sett stekeovnen på 200 °C. Skrell potetene og del dem i båter. Ha potetene i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Hell litt olivenolje over. Stek i ovnen til potetene er myke og gylne, det tar ca. 30 minutter.
-
Tørk av indrefileten med tørkepapir. Brun indrefileten raskt på grillen. Skru ned varmen, eller legg fileten over på indirekte varme, og grill videre i 15–20 minutter.
-
Bruk gjerne steketermometer og grill til du har ønsket kjernetemperatur. Fileten er medium stekt på 65 °C og gjennomstekt på 75 °C. La kjøttstykket hvile i ca. 15 minutter før du skjærer det i skiver.
-
Stek grillgrønnsakene i stekeovnen eller på grillen etter anvisning på pakken.
-
Server svinefileten med grillede grønnsaker, stekte poteter og Sticky Fingers Cold California Béarnaise.