Handlevognen er tom

Legg varene du ønsker å kjøpe i handlevognen.

Vareutvalget du ser i nettbutikken er fra Joker Klevbakken. Skal du hente varene i en annen butikk eller få de levert på døren kan du endre dette .

    Gryterett med svinekjøtt og bacon

    Gryterett med svinekjøtt og bacon

    Tidsforbruk

    20-40 min

    Vanskelig­hetsgrad

    enkelt

    Ingredienser

    • 500 g strimlet svinekjøtt
    • 130 g skivet bacon
    • 2 ss rapsolje
    • 2 løk
    • 2 båter hvitløk
    • 4 gulrøtter
    • 1 boks hakkede tomater
    • 1 ss tørket rosmarin
    • 500 g fløtepoteter
    Gryterett er godt å varme seg på, og det finnes utallige gode varianter. Denne gryten, bestående av to typer kjøtt, gulrøtter og rosmarin, går godt med fløtepoteter til.

    Fremgangsmåte

    Skjær løk og gulrot i terninger. Press eller finhakk hvitløk. Del bacon i strimler.
    Hell litt rapsolje i en varm gryte. Fres bacon og svinekjøtt i gryten. Ha i løk, gulrot, hvitløk, hakkede tomater og rosmarin. Legg på lokk og la det småkoke i 15 minutter.
    Varm fløtepotetene etter anvisning på pakken.
    Server gryteretten med fløtepotetene til.