Grillet kylling med mais, avokado og frisk tomatdressing

Grillet kylling med mais, avokado og frisk tomatdressing

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Grillet kylling er en sikker sommerfavoritt! Prøv denne oppskriften med mais, avokado og frisk tomatdressing.

Fremgangsmåte

Tilbered kyllingen som beskrevet på pakken.
Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør tomatene sammen med hvitløk, olivenolje, eddik og basilikum. Smak dressingen til med salt og pepper.
Grill maiskolbene over høy varme til maisen får god farge, og skjær maiskornene fra kolben. Rens og del avokadoen i fire eller seks kløfter, grill avokadoen raskt over høy varme. Del salaten i kløfter. Smør yoghurt/creme fraiche ut på et passende fat eller tallerkener. Topp med mais, avokado og hjertesalat. Drypp over litt olje, noen dråper lime eller sitron og krydre lett med litt salt og pepper.
Server nygrillet kylling med mais- og avokadosalat og frisk basilkumdressing.

Tips:

Som ekstra tilbehør passer det godt med grillede poteter eller blomkålsalat.