Ingredienser
Deilig kremet pasta med saftig kyllingfilet slår ikke feil, og kan serveres både til hverdag og helg.
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 160 °C.
-
Bland crème fraîche, fløte, ost, sennep, hvitløk og pepper i en bolle. Riv skallet av en halv sitron (kun det gule) over blandingen og bland det godt sammen til en saus. Smak til med salt.
-
Legg kyllingfiletene i en ildfast form. Dryss litt salt på filetene og hell over sausen slik at kyllingen er dekket. Sett formen i stekeovnen og stek i 60 minutter.
-
Kok spagetti etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet, men spar ½ dl av vannet.
-
Tilbered hvitløksbaguettene etter anvisning på pakken.
-
Ta formen med kyllingfiletene ut av ovnen. Legg kyllingen over på en tallerken og bland spagettien med sausen i formen. Spe med noen skjeer pastavann og saften av en halv sitron.
-
Server spagettien med kyllingfileten. Topp retten med ruccola og server med hvitløksbaguetter til.