Fiskepudding med brokkolisalat

Fiskepudding med brokkolisalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hverdagsfavoritten fiskepudding når nye høyder i følge med denne herlige brokkolisalaten med bacon.

Fremgangsmåte

Start med å kutte bacon i biter, og stek det i smør i en stekepanne til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, men la mest mulig av stekefettet ligge igjen. Legg det stekte baconet på et kjøkkenpapir slik at det får renne av seg.
Del fiskepuddingen i skiver og stek den gyllen i stekefettet fra baconet.
Brokkolisalat:
Skjær brokkolien i små buketter og kutt rødløken i tynne skiver. Bland brokkoli og rødløk med seterømme, majones, pinjekjerner, bacon og finhakket bladpersille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server fiskepuddingen med brokkolisalat til. Topp fiskepuddingen med resten av stekesjyen og pynt gjerne med bladpersille.