Fiskeboller i hvit saus med poteter

Fiskeboller i hvit saus med poteter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Veldig retro og veldig godt! Rask og enkel middag som passer både til hverdag og til fest! Vi har laget vår med kokte gulrøtter og erter til – så får du med noe grønt også.

Fremgangsmåte

Fyll en kjele med vann og kok potetene møre.
Skjær opp gulrøtter i skiver og kok dem lett møre i lettsaltet vann.
Lag jevning til den hvite sausen. Ha smeltet smør og hvetemel i en kjele og rør til det blir en klumpfri blanding.
Spe på med litt og litt melk. Bruk gjerne litt av kraften/laken fra fiskebollene i sausen også. Rør jevnlig så sausen ikke brenner seg.
La sausen koke i 5 minutter og smak til med muskatnøtt og salt.
Legg i fiskebollene og la de varmes i sausen.
Kop opp vann i en kjele og la ertene trekke et par minutter.
Server fiskebollene med kokte gulrøtter og erter til, og topp med karri.