Tandoorikrydret steinbit

20 min
Enkel
Tandoorikrydret steinbit

Slik gjør du

    1. 1
      Krydre fiskestykkene godt med tandoorikrydder.
    2. 2
      Rens og skjær mangoen i jevne biter. Bland mangobitene med mangochutney, limesaft, litt hakket eller finsnittet rød chili (hvis ønskelig) og 2 ss grovhakket koriander.
    3. 3
      Skjær agurken i lange bånd eller tynne skiver.
    4. 4
      Stek fisken i en stekepanne over middels varme. Bruke gjerne både litt olje og smør i pannen, og stek fiskestykkene til de akkurat flaker seg ved et lett trykk. Server steinbiten på varme nanbrød med yoghurt naturell, agurkbånd og mangosalat.
    5. 5
      MATPAKKETIPS: Fiskewraps.
      Pakk rester av steinbit og grønnsaker
      i tortillalefser som wraps.
      MATPAKKETIPS: Fiskewraps.
Pakk rester av steinbit og grønnsaker
i tortillalefser som wraps.
    6. 6
      kilde: https://joker.no/