Seibiff med stekte nudler
Det skal godt gjøres å bli lei av sei. Prøv deg på en seibiff med et hav av friske grønnsaker!
40-60 min
Enkel
Tips!
I tillegg til eller i stedet for sesamfrø, kan du bruke 2–3 ss hakkede peanøtter. Du kan også erstatte 2 ss av oystersaucen med sweet chilisaus hvis ønskelig.
Slik gjør du
- 1Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- 2Rens og skjær løk, gulrot og paprika i smale strimler. Del brokkoli i små buketter. Rens og del sukkererter i to. Finhakk hvitløk.
- 3Stek seibiffen som anvist på pakken og varm løken som er med i pakken. Fres grønnsakene knapt møre over høy varme under omrøring. Fres gjerne i flere omganger, og hell grønnsakene over på en tallerken så lenge.
- 4Fres hvitløk og ingefær i stekepannen, og tilsett nudlene og en klype chili. Rør det godt sammen. Tilsett den stekte løken, resten av grønnsakene, oystersauce, en skvett vann og sesamolje. Bland alt godt sammen over middels høy varme.
- 5Fordel de stekte nudlene på tallerkener og topp med seibiff delt opp i grove biter. Dryss over koriander og sesamfrø og server med det samme.
- 1