Fiskepudding med brokkolisalat
Hverdagsfavoritten fiskepudding når nye høyder i følge med denne herlige brokkolisalaten med bacon.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Start med å kutte bacon i biter, og stek det i smør i en stekepanne til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, men la mest mulig av stekefettet ligge igjen. Legg det stekte baconet på et kjøkkenpapir slik at det får renne av seg.
- 2Del fiskepuddingen i skiver og stek den gyllen i stekefettet fra baconet.
- 1
Brokkolisalat:
- 1Skjær brokkolien i små buketter og kutt rødløken i tynne skiver. Bland brokkoli og rødløk med seterømme, majones, pinjekjerner, bacon og finhakket bladpersille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- 2Server fiskepuddingen med brokkolisalat til. Topp fiskepuddingen med resten av stekesjyen og pynt gjerne med bladpersille.
- 1