Fiskepinner i rundstykke med Kesam-dressing

Fiskepinner i rundstykke er en kjapp middag, og også perfekt som lunsj eller kveldsmat. Servert sammen med grønnsakstaver og Kesam-dipp får du en næringsrik og sunn rett.

20-40 min
Enkel
Fiskepinner i rundstykke med Kesam-dressing
Tips!

Gulrot og selleri kan byttes ut med dine favorittgrønnsaker,
som f.eks. agurk, paprika eller sukkerter.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen og stek fiskepinnene etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Hardkok eggene ved å koke dem i 8 minutter. Skyll deretter eggene raskt i kaldt vann, skrell dem og del i skiver.
    3. 3
      Lag Kesam-dressing: Finhakk hvitløken og bland den med Kesam, sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Lag et snitt i toppen av rundstykkene, eller del dem i to. Smør godt med Kesam-dressing på rundstykkene. Legg et salatblad på hvert rundstykke og topp med egg og fiskepinner. Pynt med frisk dill, og krydre med salt og pepper.
    5. 5
      Del grønnsakene i jevne staver.
    6. 6
      Server rundstykkene med grønnsakstavene. Resten av Kesam-dressingen brukes som dipp til grønnsakene.