Fiskegryte med tomat og chili

En varm fiskegryte med steinbit er noe ingen kan si nei til. Grønnsakene kan varieres etter årstid og i denne oppskriften finner du høstens grønnsaker.

20-40 min
Middels
Fiskegryte med tomat og chili

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær fisken i serveringsstykker.
    2. 2
      Skjær rødløk i tynne båter, purre og gulrot i terninger, og finhakk hvitløk og chili.
    3. 3
      Surr rødløk, purre og gulrot lett i en gryte med solsikkeolje.
    4. 4
      Tilsett hvitløk, chili og hermetiske tomater, og kok opp.
    5. 5
      Smak til med salt og sitronpepper, og kok under lokk i ca. 15 minutter.
    6. 6
      Stek fiskestykkene i en stekepanne med litt olje, ca. 3 minutter på hver side.
    7. 7
      Rør sammen lettrømme og matfløte til en jevn saus.

      Server gryten med rømmesausen og brød ved siden av.