Fiskegryte med tomat og chili
En varm fiskegryte med steinbit er noe ingen kan si nei til. Grønnsakene kan varieres etter årstid og i denne oppskriften finner du høstens grønnsaker.
20-40 min
Middels
Slik gjør du
- 1Skjær fisken i serveringsstykker.
- 2Skjær rødløk i tynne båter, purre og gulrot i terninger, og finhakk hvitløk og chili.
- 3Surr rødløk, purre og gulrot lett i en gryte med solsikkeolje.
- 4Tilsett hvitløk, chili og hermetiske tomater, og kok opp.
- 5Smak til med salt og sitronpepper, og kok under lokk i ca. 15 minutter.
- 6Stek fiskestykkene i en stekepanne med litt olje, ca. 3 minutter på hver side.
- 7Rør sammen lettrømme og matfløte til en jevn saus.
Server gryten med rømmesausen og brød ved siden av.
- 1