Fiskegryte med laks og grønnsaker
Denne oppskriften på fiskegryte er smakfull og lett å lage. Den vil falle i smak hos både store og små, og trenger bare brød som tilbehør.
20-40 min
Enkel
Tips!
Server gryten med brød ved siden av.
Slik gjør du
- 1Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
- 2Vask, rens og finhakk sjalottløk og hvitløk.
- 3Vask, rens og skjær potet, gulrot og vårløk i biter, ca. 1 cm store.
- 4Vask, rens og del brokkoli i små buketter.
- 5Surr løk og hvitløk i flytende margarin i en gryte til løken er myk.
- 6Tilsett potet, gulrot, vårløk og brokkoli.
- 7Tilsett vann og fiskebuljong.
- 8Kok til grønnsakene er så vidt møre.
Tilsett matfløte og maisennajevner, og kok opp. - 9Smak til med salt og pepper.
Ha laksebitene i gryten og la dem trekke til de er kokt, ca. 5 minutter. - 10Finhakk persille og dryss over før servering.
- 11Server gryten med brød ved siden av.
- 1