Fiskegryte med laks og grønnsaker

Denne oppskriften på fiskegryte er smakfull og lett å lage. Den vil falle i smak hos både store og små, og trenger bare brød som tilbehør.

20-40 min
Enkel
Fiskegryte med laks og grønnsaker
Tips!

Server gryten med brød ved siden av.

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
    2. 2
      Vask, rens og finhakk sjalottløk og hvitløk.
    3. 3
      Vask, rens og skjær potet, gulrot og vårløk i biter, ca. 1 cm store.
    4. 4
      Vask, rens og del brokkoli i små buketter.
    5. 5
      Surr løk og hvitløk i flytende margarin i en gryte til løken er myk.
    6. 6
      Tilsett potet, gulrot, vårløk og brokkoli.
    7. 7
      Tilsett vann og fiskebuljong.
    8. 8
      Kok til grønnsakene er så vidt møre.
      Tilsett matfløte og maisennajevner, og kok opp.
    9. 9
      Smak til med salt og pepper.
      Ha laksebitene i gryten og la dem trekke til de er kokt, ca. 5 minutter.
    10. 10
      Finhakk persille og dryss over før servering.
    11. 11
      Server gryten med brød ved siden av.