Fiskeburger med rotgrønnsaker

Gi fiskeburgeren et fargerikt følge med rotgrønnsaker, speilegg og avokadomajones!

20-40 min
Enkel
Fiskeburger med rotgrønnsaker

Slik gjør du

    1. 1
      Mos avokado til en fin mos, sammen med resten av ingrediensene til avokadomajonesen – bortsett fra olivenolje og salt. Spe med olivenolje til avokadomajonesen har ønsket konsistens. Smak til med salt.
    2. 2
      Kutt rødløken i båter og del rotgrønnsakene i tynne staver. Ha litt olje i en stekepanne og stek løken og grønnsakene på medium varme til de er møre og sprø.
    3. 3
      Stek fiskeburgerene etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Ha litt olje eller margarin i stekepannen. Knekk eggene i pannen, og stek speileggene på lav varme til hviten har stivnet og er brun i kantene.
    5. 5
      Topp fiskeburgerne med speilegg og server med rotgrønnsaker og avokadomajones til.