Ingredienser
Med deilige smaker av mynte og mango, blir kotelettmiddagen riktig så eksotisk.
Fremgangsmåte
-
Skjær bort fett og bein fra kotelettene. Da får du fine små biffer.
-
Rør krydder og olje sammen. Pensle biffene med blandingen og sett dem i kjøleskapet.
-
Hakk myntebladene til raitaen grovt. Finhakk vårløk. Rør yoghurt, mynteblader og vårløk sammen. Smak til med salt og pepper.
-
Skrell mangoen, skjær mangokjøttet fri fra steinen og skjær mango og paprika i tynne skiver. Snitt vårløken fint og mynten grovt. Press 2 ss limesaft, rør det sammen med oljen og smak dressingen til med salt og pepper. Bland det hele med ruccula.
-
Varm margarin/olje i en stekepanne på sterk varme. Brun kotelettene ca.1 minutt på hver side. Skru ned til middels varme og stek dem ferdige ca. 3 minutter på hver side. Pynt med lime.
-
Serveres med nanbrød eller pitabrød.