Eksotiske kotelettbiffer

Eksotiske kotelettbiffer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Med deilige smaker av mynte og mango, blir kotelettmiddagen riktig så eksotisk.

Fremgangsmåte

Skjær bort fett og bein fra kotelettene. Da får du fine små biffer.
Rør krydder og olje sammen. Pensle biffene med blandingen og sett dem i kjøleskapet.
Hakk myntebladene til raitaen grovt. Finhakk vårløk. Rør yoghurt, mynteblader og vårløk sammen. Smak til med salt og pepper.
Skrell mangoen, skjær mangokjøttet fri fra steinen og skjær mango og paprika i tynne skiver. Snitt vårløken fint og mynten grovt. Press 2 ss limesaft, rør det sammen med oljen og smak dressingen til med salt og pepper. Bland det hele med ruccula.
Varm margarin/olje i en stekepanne på sterk varme. Brun kotelettene ca.1 minutt på hver side. Skru ned til middels varme og stek dem ferdige ca. 3 minutter på hver side. Pynt med lime.
Serveres med nanbrød eller pitabrød.