Karbonadesmørbrød med speilegg

Et deilig karbonadesmørbrød er en klassiker som sjelden slår feil, og kan serveres både til lunsj, middag eller kvelds.

20 min
Enkel
Karbonadesmørbrød med speilegg
Tips!

Rester av poteter eller stekte grønnsaker kan også brukes til karbonadesmørbrødet.

Slik gjør du

    1. 1
      Smelt litt smør i en middels varm stekepanne. Varm karbonaden et par minutter. Knekk egget i pannen og stek til hviten stivner.
    2. 2
      Vend salatbladene med syltet løk, salt og pepper. Rist brødet.
    3. 3
      Anrett brødskiven på en tallerken. Legg på salat, karbonade og egg. Topp med syltet og sprøstekt løk og drypp over litt chili- eller tabascosaus.
    4. 4
      Oppskrift på Syltet rødløk.Oppskrift på [Syltet rødløk](recipe:c1887d39-3c13-4489-9fe1-aba782871512).