Ingredienser
Prøv å servere melon fra grillen som det perfekte tilbehøret saftig bøkerøkt svinefilet!
Fremgangsmåte
-
Vask og kok potetene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre. Bruk en gaffel og knus potetene grovt. Bland de knuste potetene med sitronsaft, olivenolje, salt, kvernet pepper, rødløk, kapers og urter.
-
Dryss vannmelonskivene med litt salt og la de «marinere» i 5-10 minutter. Tørk skivene med litt kjøkkenpapir for å fjerne overflødig væske. Skjær melonen i passende trekanter og pensle de lett med litt olje. Grill skivene over høy varme i cirka 1 minutt på hver side.
-
Visp sammen sennep, honning, sitronsaft og olivenolje. Smak dressingen til med salt og pepper og vend salaten sammen med litt av dressingen (server resten ved siden av).
-
Gni kjøttskivene inn med litt olje og grill dem raskt på begge sider over høy varme.
-
Server skivene med grillet vannmelon, grønn salat og potetsalat.