Biffstrimler i pitabrød

Biffstrimler i pitabrød

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Opplev en smak av Middelhavet med denne enkle og deilige retten med biffstrimler, oliven og tzatziki i pitabrød.

Fremgangsmåte

Begynn med tzatziki: Grovriv agurken og strø over litt salt.La det stå i 10 minutter og renne av seg. Klem ut resten av væsken fra agurken. Bland agurken med finhakket hvitløk, yoghurt og dill. Smak til med sitron, salt og pepper.
Tørk biffstrimlene med kjøkkenpapir og krydre med salt og pepper. Ha litt olje i en stekepanne. Stek kjøttet i to omganger på middels varme, til kjøttet er gjennomstekt og har fin stekeskorpe.
Varm pitabrødene etter anvisning på pakken. Legg litt tzatziki i midten av pitabrødene, og legg på salat, kjøtt, oliven i tynne skiver og frisk dill.
Server retten med ekstra tzatziki og oliven til, og press gjerne litt sitronsaft over.