Ytrefilet med grillet nektarinsalat
Bland frisk salat med grillet frukt. Det gir friskhet og sødme til både kjøtt og fisk.
20-40 min
Enkel
Tips!
Stekegrader biff:
Medium‑rå: 54 °C
Medium: 60 °C
Gjennomstekt: 70 °C
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 180 °C.
- 2Brun ytrefiletene raskt på begge sider i en stekepanne. Legg fileten i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer i en av filetene og stek videre i stekeovnen til de når ønsket stekegrad (se informasjon om stekegrad).
- 1
Ingefær- og sesamdressing
- 1Visp sammen alle ingrediensene til ingefær- og sesamdressingen.
- 1
Grillet nektarinsalat
- 1Del nektarinene i to og fjern steinen. Pensle litt olje på snittflaten. Legg nektarinene med snittflaten ned på en varm grill, og grill til de har fått gylne grillstriper.
- 2Finsnitt sukkererter og aspargesbønner og legg dem i kokende vann i ca. 30 sekunder. Avkjøl i isvann.
- 3Skjær reddikene i tynne skiver. Skjær de grillede nektarinene i mindre biter hvis ønskelig. Anrett alt pent på et passende fat. Dryss over litt sesamfrø, drypp over dressing og pynt med urter eller spirer.
- 4Server ytrefilet med grillet nektarinsalat til.
- 1