Ytrefilet med grillet nektarinsalat

Bland frisk salat med grillet frukt. Det gir friskhet og sødme til både kjøtt og fisk.

20-40 min
Enkel
Ytrefilet  med grillet nektarinsalat
Tips!

Stekegrader biff:
Medium‑rå: 54 °C
Medium: 60 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. 2
      Brun ytrefiletene raskt på begge sider i en stekepanne. Legg fileten i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer i en av filetene og stek videre i stekeovnen til de når ønsket stekegrad (se informasjon om stekegrad).
  1. Ingefær- og sesamdressing

    1. 1
      Visp sammen alle ingrediensene til ingefær- og sesamdressingen.
  2. Grillet nektarinsalat

    1. 1
      Del nektarinene i to og fjern steinen. Pensle litt olje på snittflaten. Legg nektarinene med snittflaten ned på en varm grill, og grill til de har fått gylne grillstriper.
    2. 2
      Finsnitt sukkererter og aspargesbønner og legg dem i kokende vann i ca. 30 sekunder. Avkjøl i isvann.
    3. 3
      Skjær reddikene i tynne skiver. Skjær de grillede nektarinene i mindre biter hvis ønskelig. Anrett alt pent på et passende fat. Dryss over litt sesamfrø, drypp over dressing og pynt med urter eller spirer.
    4. 4
      Server ytrefilet med grillet nektarinsalat til.Server ytrefilet med [grillet nektarinsalat](recipe:f4b34d6b-6bc9-4599-b4fd-5b71a8433f1c) til.