Wok med biffstrimler og appelsinsaus

Wok med biffstrimler er godt og enkelt å lage. Prøv denne varianten med sødmefull og forfriskende appelsinsaus!

20-40 min
Enkel
Wok med biffstrimler og appelsinsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Ha litt olje i en stekepanne. Stek wokgrønnsakene i to omganger på høy varme. Krydre med salt og pepper. Hold grønnsakene varme frem til servering.
    2. 2
      Stek biffstrimlene i stekepannen på høy temperatur, stek kjøttet i 2–3 omganger slik at du ikke har for mye kjøtt i pannen på en gang. Krydre med salt og pepper.
    3. 3
      Bland sammen soyasaus, maisenna, sukker, appelsinsaft og revet appelsinskall.
    4. 4
      Stek finhakket hvitløk kjapt i litt olje i en middels varm stekepanne. Hell biffstrimlene og sausen i pannen,
      og la det småkoke til sausen er tyknet og litt klissete.
    5. 5
      Tilbered risen etter anvisning på pakken.
    6. 6
      Anrett kjøttet og sausen over wokgrønnsakene og server med appelsinbåter og et dryss med finhakket koriander.