Saftig ytrefilet med asiatisk limesalat

Bruk gjerne vanlig strimlet svinefilet, og lag denne deilige asiatiske limesalaten til og server samme med sausen.

20-40 min
Enkel
Saftig ytrefilet med asiatisk limesalat

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeskålen med asiatisk ytrefilet midt i ovnen på 200 ºC varmluft, og stek i 12 minutter. Hvis du bruker naturell ytrefilet av svin, kan du steke den i en ildfast form med litt smør i.
    2. 2
      Ta kjøttet ut fra stekeovnen når det er ferdig stekt, og la det hvile i formen i ca. 5 minutter.
  1. Asiatisk limesalat:

    1. 1
      Kok nudlene etter anvisning på pakken og avkjøl.
    2. 2
      Kutt opp squash i tynne strimler og reddik i skiver, og bland med nudlene.
    3. 3
      Del vårløk i lange strimler, fennikel i skiver og lime i to, og stek det i litt olje på sterk varme i 2–3 minutter. Bland vårløken inn i nudelsalaten sammen med cashewnøtter, sesamfrø og koriander. Fennikel og lime serveres ved siden av.
  2. Saus:

    1. 1
      Bland stekesjyen fra kjøttet med limesaft, soyasaus, olje, finhakket chili, og sesamfrø.
    2. 2
      Kok opp og rør godt. Server sausen som tilbehør til kjøttet og salaten.