Saftig ytrefilet med asiatisk limesalat
Bruk gjerne vanlig strimlet svinefilet, og lag denne deilige asiatiske limesalaten til og server samme med sausen.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Sett stekeskålen med asiatisk ytrefilet midt i ovnen på 200 ºC varmluft, og stek i 12 minutter. Hvis du bruker naturell ytrefilet av svin, kan du steke den i en ildfast form med litt smør i.
- 2Ta kjøttet ut fra stekeovnen når det er ferdig stekt, og la det hvile i formen i ca. 5 minutter.
- 1
Asiatisk limesalat:
- 1Kok nudlene etter anvisning på pakken og avkjøl.
- 2Kutt opp squash i tynne strimler og reddik i skiver, og bland med nudlene.
- 3Del vårløk i lange strimler, fennikel i skiver og lime i to, og stek det i litt olje på sterk varme i 2–3 minutter. Bland vårløken inn i nudelsalaten sammen med cashewnøtter, sesamfrø og koriander. Fennikel og lime serveres ved siden av.
- 1
Saus:
- 1Bland stekesjyen fra kjøttet med limesaft, soyasaus, olje, finhakket chili, og sesamfrø.
- 2Kok opp og rør godt. Server sausen som tilbehør til kjøttet og salaten.
- 1