Ovnsbakte biffstrimler og poteter

Lag en ny vri på fredagsbiffen. Denne retten er super når du vil ha et velsmakende biffmåltid, uten å tilbringe for mye tid ved kjøkkenbenken.

20-40 min
Enkel
Ovnsbakte biffstrimler og poteter

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt paprika i biter og finhakk løk og rødløk. Ha biffstrimlene og grønnsakene i en ildfast form, helst en form i metall eller støpejern.
    2. 2
      Hell over olje, salt og pepper og bland godt. Fordel kjøttet jevnt utover i formen. Stek retten i forvarmet ovn på 225 °C i 8–10 minutter.
    3. 3
      Ta formen ut av ovnen og hell på vann og fløte. Legg poteter i tynne skiver på toppen og pensle skivene med smeltet smør. Stek videre i 20 minutter, til potetene er myke med sprø kant.
    4. 4
      Server retten med ferdig bearnaisesaus til.