Mongolsk biff

Mør, søt og salt – denne velbalanserte retten vil garantert falle i smak!

20-40 min
Enkel
Mongolsk biff
Tips!

Mariner kjøttet med 1½ ts natron i 30 minutter for ekstra mørt kjøtt.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skjær løk og paprika i strimler. Pepre biffstrimlene og rist dem sammen med maisenna i en pose.
    3. 3
      Stek løk og paprika myk på middels temperatur i olje. Ta det ut av stekepannen og sett det til side.
    4. 4
      Varm opp olje i den samme stekepannen. Stek biffstrimlene i flere omganger på middels temperatur, og sett kjøttet til side.
    5. 5
      Stek revet hvitløk og ingefær i litt olje i 1 minutt. Hell over soyasaus, vann og sukker, og kok opp. Tilsett biffkjøttet og grønnsakene, og rør det sammen. La det koke til sausen legger seg på baksiden av en skje.
    6. 6
      Server retten med ris til. Pynt med koriander og sesamfrø.