Mongolsk biff
Mør, søt og salt – denne velbalanserte retten vil garantert falle i smak!
20-40 min
Enkel
Tips!
Mariner kjøttet med 1½ ts natron i 30 minutter for ekstra mørt kjøtt.
Slik gjør du
- 1Kok risen etter anvisning på pakken.
- 2Skjær løk og paprika i strimler. Pepre biffstrimlene og rist dem sammen med maisenna i en pose.
- 3Stek løk og paprika myk på middels temperatur i olje. Ta det ut av stekepannen og sett det til side.
- 4Varm opp olje i den samme stekepannen. Stek biffstrimlene i flere omganger på middels temperatur, og sett kjøttet til side.
- 5Stek revet hvitløk og ingefær i litt olje i 1 minutt. Hell over soyasaus, vann og sukker, og kok opp. Tilsett biffkjøttet og grønnsakene, og rør det sammen. La det koke til sausen legger seg på baksiden av en skje.
- 6Server retten med ris til. Pynt med koriander og sesamfrø.
- 1