Marinert biff med grønnsaksspyd

En frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du i tillegg en rask og ekstra smakfull middag.

20 min
Enkel
Marinert biff med grønnsaksspyd

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
    2. 2
      Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
    3. 3
      Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
    4. 4
      Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
    5. 5
      Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).
    6. 6
      Tips: Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.