Løvbiffwok
Lyst på en ny vri på woken? Bytt ut kyllingen med løvbiff og få en ekstra smakfull middag! Resultatet blir en rett du kan servere til både hverdag og helg.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Krydre løvbiffen med salt og pepper på begge sider. Stek løvbiffen over høy varme i en panne med litt olje til løvbiffen er gyllen på begge sider og gjennomstekt. Ta de ut av pannen så lenge og skjær løvbiffen i smale strimler.
- 2Stek grønnsakene i en varm panne til grønnsakene blir knapt møre, ca. 3 minutter. Tilsett chili og hvitløk underveis i stekingen og krydre lett med salt og pepper. Ha de kokte nudlene og løvbiff over i pannen med grønnsakene. Hell over teriyakisaus og topp med ristede sesamfrø og frisk koriander.
- 3Denne retten inneholder ca. 320 g grønt.
- 1