Løvbiff i lompe med mangosalsa

Løvbiff inneholder 98 % grovkvernet storfekjøtt. Den trenger bare noen få
minutter i stekepannen, og vips så har du et deilig biffmåltid.

20 min
Enkel
Løvbiff i lompe med mangosalsa

Slik gjør du

  1. Hvitløksdressing:

    1. 1
      Del mangoen i små terninger og bland den med saften av en lime og finhakket chili. Ha mangosalsaen i en serveringsskål.
    2. 2
      Lag hvitløksdressing ved å blande lettrømme med raspet hvitløk og salt.
    3. 3
      Tilbered løvbiffen fra frossen tilstand. Stek den i en varm stekepanne i 1–2 minutter på hver side, til den er gjennomvarm. Krydre med salt og pepper etter smak.
    4. 4
      Del agurk og sjalottløk i tynne skiver, og vask salaten. Legg løvbiffen på en lompe og topp med tilbehøret.