Kremet biffsnadder med søtpotetfries

På kjølige høstdager er det ingenting som smaker bedre enn en varmende biffgryte. Prøv vår variant av denne klassikeren som aldri blir kjedelig.

20-40 min
Enkel
Kremet biffsnadder med søtpotetfries
Tips!

Tilsett gjerne en knivsegg med kanel i sausen for en litt høstlig vri.

Slik gjør du

    1. 1
      Stek biffstrimlene raskt på høy varme i litt olje og smør til de er brunet på alle sider. Legg kjøttet til side.
    2. 2
      Del sjampinjong i båter, sjalottløk i strimler og paprika i mindre biter. Stek sopp, løk, hvitløk og paprika til det har fått farge, men fortsatt har litt motstand.
    3. 3
      Ha biffkjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene. Tilsett crème fraîche, sennep og estragon. Stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Tilbered søtpotetfries etter anvisning på pakken.
    5. 5
      Server kremet biffsnadder med søtpotetfries til, og sett stemningen med tente telys.