Grillet biff med asparges og cherrytomater

Biff er en favoritt på grillen. Vi foreslår enkel og ukomplisert servering med grillet asparges og cherrytomater.

20-40 min
Enkel
Grillet biff med asparges og cherrytomater

Slik gjør du

  1. Raita:

    1. 1
      Rasp agurk på et grovt jern. Press ut vannet. Skjær vårløk i tynne skiver. Del chilien i to. Ta ut frøene og finhakk den. Bland alt inn i yoghurten. Smak til med salt. La det trekke i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
    2. 2
      Strø salt og pepper på biffene. Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
    3. 3
      Legg cherrytomater og asparges på grillen sammen med biffene. De skal grilles like lenge. Husk å snu ofte.