Biffstrimler med tzatziki og greske poteter

Biff med greske smaker

20-40 min
Middels
Biffstrimler med tzatziki og greske poteter

Slik gjør du

    1. 1
      Varm 1–2 ss olje i en stekepanne. Brun biffstrimlene på alle sider. Dryss over salt og pepper. La kjøttet hvile litt i pannen og server med greske poteter og Tzatziki.
  1. Greske poteter:

    1. 1
      Skrell og kok potetene til de er møre.
    2. 2
      Kutt opp løk og chili. Bland med sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
    3. 3
      Del potetene i skiver mens de fortsatt er litt varme og ha over dressingen. La alt trekke noen minutter mens du lager tzatziki.
  2. Tzatziki:

    1. 1
      Rasp agurk og bland den med finhakket hvitløk og salt. Press ut litt vann og bland det med yoghurt.