Biffstrimler med peanøttpesto og potetbåter
Biffstrimler med peanøttpesto gir en ny smaksopplevelse.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
Peanøttpesto
- 1Skrell og del opp potet, selleri og gulrot i biter. Ha det i en ildfast form og bland inn 2 ss olje. Stek formen i 20 minutter på 210 °C.
- 2Lag pesto ved å blande basilikumblader, hvitløksbåter, peanøtter og olje. Bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin til å finhakke alt. Tilsett revet parmesan til slutt. Ha eventuelt i litt mer olje hvis sausen er for tykk.
- 3Stek biffstrimlene i tre omganger i en varm stekepanne med olje til kjøttsaften pipler ut.
- 4Server biffstrimler, poteter og grønnsaker med peanøttpesto over. Dryss gjerne noen hele peanøtter over kjøttet.
- 1